torsdag 28 augusti 2008

Ignorerad

Ge mig mina pengar! Lämna tillbaka cykeln! Sälj bilen!

Jag känner mig så jävla ignorerad och vill bara göra upp så vi slipper ha mer kontakt- eller vaddå kontakt. Responsen jag får är ju piss!!! Är trött på att höra av mig och inte få något svar. Åter igen: Jag känner mig så jävla ignorerad, SNYFT asså!!

7 kommentarer:

Angelica Johansson sa...

Separerat nyligen? Låter jobbigt det där =(

Lisa Eriksson sa...

Egentligen ganska länge sedan.. var i februari... men vi hade varit ihop i 4 år och har en del gemensamt fortfarande... tex en bil... Men inte lätt jag håller med. man kan bli knäpp för mindre

Unknown sa...

men det är ju tjejen som säger det till honom att han ska begära det där!! Jag är säker på det, tror inte du det?? O vaddå sälj bilen, du kan ju knappast sälja den till ett underpris, eller är det det han vill?? ISF är han ju bäng i huvet, men han kan väl köpa ut dig annars!! Puss bäsits, du är bäst!!

Lisa Eriksson sa...

det är jag som säger... det är jag som vill ha mina pengar... jag vill ha tillbaka min cykel... jag vill bli av med bilen...

Men när jag hör av mig så får jag inget svar...

Angelica Johansson sa...

Vad irriterande. Man hinner ju en del på 4:a år. Trist att han inte bara kan ge dig det som är ditt så ni kan fortsätta på varsitt håll.

Anonym sa...

ring HA

Lotta Dahm sa...

Gumman då... ledsen att vi inte tar någon lunch idag!

STOR KRAM