fredag 1 augusti 2008

Ännu mera Roadtip

Yepp... Jag far vidare. Den här gången drog vi inte så långt. Vi som i jag och Wizzard då såklart. Blev i alla fall Norrköping den här gången för att hälsa på min kära vän Jenny :) Eftersom Jenny inte har semester så hämtade jag upp henne efter jobbet, lite synd om henne där. Vi drog iaf till Ågelsjön för ett skönt dopp (faktiskt två) i kvällssolen. Det var ganska underbart där på klipporna. Nästan som hemma :)

Friends forever? Aaaaa :)
Det gör ont att ta kort med solen i ögonen.. Men vad gör man inte för att få vara med på bild. Lite synd att kameran skuggar men annars en ganska skön bild tycker jag. I alla fall är Jenny väldigt gullig :)
Svensk sommar när den är som bäst. Älskar detta... Jag har haft tur med min semester vill jag lova..

Efter badet åkte vi i alla fall hem till Jenny och tittade på kort från de två bröllopen. Många fina bilder på Jenny och Tobbe och det blir nog till att rama in och förstora upp något utav korten med hela brudtåget. Bra minne det där. Fick med mig min tärnebukett hem så nu hänger den så fint här hemma.

Det blev till att jag sov över eftersom Jenny slutade redan kl ett idag. Det betydde ju att vi kunde åka och bada lite till. Och det gjorde vi ju såklart. Samma ställe idag med.. Herregud så skönt det är i vattnet nu. Vill inte att den här värmeböljan ska ta slut! Eller.. på måndag kan den kanske få ta slut iof...

Om vädret är ok i morgon så åker jag och några från stan nämligen till Västervik för lite camping kanske. Vore så skoj så jag ber till väådergudarna även om det ser mörkt ut just nu. Men det vore en sån fin avslutning på semester... Hoppas hoppas...

Just det.. Var en sväng runt ån idag med.. Pust va det var varmt.. Men bra för magen :) Som för övrigt snart är i fas igen..

Snart ska jag hoppa i säng, men varför börjar Scrubs så sent som 01.50? :(

2 kommentarer:

Ass sa...

Tror du verkligen Jenny är lika nöjd med den bilden?! :D

Unknown sa...

Nja...kanske inte lika nöjd som Lis, Jenny är gullig, jaja det är ju tur att man kan var det oxå!! =) Jag hade iaf en urmysig torsdagkväll o fredageftermiddag, tack bästis för ditt sällis!! O du, det blev donken och magen blev bättre, hihi!!