måndag 15 september 2008

Piss

Fick gå av träningen idag för jag har ont i hälen.. Var fan kom det ifrån?? Sluta gör så här mot mig!! Räcker det inte med dom krämporna jag redan har.. Så pissigt sur..

Hade iaf Sofia med mig bakom sargen.. Vi var nog rätt omogna men det är ok :) Snacka om att det är skillnad på koncentrationen när man tränar på träningen och när man sitter bredvid på träningen.. Sån är det....

Idag kom vi in lite på ifall man har ett liv eller inte. Det verkar som på vissa att man bara har ett liv om man lever i ett förhållande. Så uppfattade jag det som i alla fall.. Kanske var fel men ifall det inte var fel uppfattat så blir jag förbannad.

Jag har minst lika mycket liv som någon i ett förhållande..

Jag klarar av att vara ensam och göra saker själv. Det är inte alla som klarar det soom lever i ett förhållande utan de blir så jävla beroende av varandra att det är sorgligt..

Jag har vänner som jag umgås med på min fritid. Det är inte alla i ett förhållande som gör det utan bara umgås med varandra.

Jag har intressen som jag utövar på min fritid. Det är inte alla i ett förhållande som har det utan de sitter bara hemma och blir tjocka tillsammans..

Så den här förhållandepersonen jag beskriver ovan tycker jag kan gå in under kategorin: Inget liv! Som jag beskriver mig själv tycker jag inte hör hemma där! Jag har ett liv som jag är hyffsat nöjd med för tillfället. Så det så...

5 kommentarer:

Ass sa...

Klart man kan ha liv utan förhållande! Jag kan sitta hemma och bli tjock helt själv ;)

Anonym sa...

Får man fråga vem det är som tycker att man inte har ett liv om man inte är i ett förhållande?

Lotta Dahm sa...

Jag anser att det bara är man själv som bestämmer om man har ett liv eller inte, ingen annan! så det så!!!! Ses snart! :O)

Anonym sa...

Klart man kan ha ett liv oavsett. Det är väl dessutom som du säger att fler i ett förhållande sitter hemma och inte gör något... men det är väl förhoppningsvis för att det då kan vara jäkligt trevligt eftersom man ändå har någon att göra ingenting med, men det kan väl trots att det är trevligt kanske ses som mindre livat!

Klart du har ett liv Lisa!

Lisa Eriksson sa...

J - ingen i vår krets :P

Jag håller med om allt ni skriver :)