måndag 5 januari 2009

Halvdag som blev heldag

Fast egentligen hade jag ju tänkt att vara ledig idag.. Men tänkte inte (eller orkade inte) på att be om ledigt.. Men en halvdag kunde jag väl med.. jag har ju ändå en del att göra varje måndag. Men det slutade med att jag gick från jobbet vid 17 istället.. jaja... Röven hade ju heldag så det gjorde inte så mycket. Nu har jag istället en heldag att ta ut någon annan dag eftersom att jag inte klarat av att jobba halvdag vid två tillfällen nu... Så jävla intressant va? Kände just att vem faaan bryr sig om mina jävla hel och halvdagar!

Var i alla fall skoj att träffa eller snarare se folket här, jag har faktiskt suttit ganska tyst och lugn där jag satt. Tro det eller ej. Kanske ska börja en sån där period igen då jag inte gnäller på någonting utan bara sitter tyst och snäll på min plats. Det är väl så tjejer ska vara? De tre S:en: Söta, snälla och smala.. Tyvärr inte min stil - hur mycket jag kanske än önskade och ville. Jag är jag. Fet, ful och flummig. ;)

Så, va bra det känns nu. Alltid skönt att få klanka ner på sig själv.

Hoppas alla förstår att min ironi ibland går till överdrift.

Annars då? Jo har precis ätit älgbiff och det var gott! Jag som inte gillar viltkött. Det kan ju hända att det bara är en fix ide...

Dansbandstoppen:
1 - Leende guldbruna ögon
2 - Rosalita
3 - I natt i natt

7 kommentarer:

Ass sa...

På min lista toppar "Margareta" -Både pianoplink och saxofon, kan det bli bättre? ;)

Lisa Eriksson sa...

Ja den är fin... hade även gärna velat ha med Se mig med Barbados

Anonym sa...

hur menar du nu Lisa? Är det just sångaren du är ute efter eller? ;)

Tjoxen sa...

Är inte sångaren typ ultrabög? / dansbandsspecialist

Ass sa...

Jag kan paxa Magnus! Bög eller ej!

Anonym sa...

Magnus sjunger väl inte ens i barbados... det var ju typ fem år och tre sångare sen...

Men han kanske å andra sidan är hetast av dem alla...

Lisa Eriksson sa...

Jag är inte så intresserad av någon av sångarna.. Men för att skryta så är jag ganska så tajt med en utav dom. Träffade han på Ladies night och jag tror båda han och jag kände hur det klickade!